Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Змагання з техніки пішохідного туризму в ЗОШ № 5 м. Артемівська

Переглядів: 4289
02.10.2013 - 08:44

У рамках святкування Всесвітнього дня туризму, на виконання соціальних ініціатив Президента України по залученню дітей до занять фізичною культурою в ЗОШ № 5 пройшли традиційні змагання з техніки пішохідного туризму серед учнів 6-7 класів. Всю організаційну роботу з проведення змагань взяв на себе туристичний клуб «Мауглі», очолюваний Юрієм Колосовим, і міський комітет з фізичної культури і спорту, який виділив призи для команд-переможців.

З двох паралелей класів було заявлено 7 команд по 8 чоловік.
Складні погодні умови не завадили хлопцям подолати етапи змагань, в які входили переправа через умовну прірву (маятник), переправа по паралельних перилах, траверс схилу і шведська стінка.

У підсумку перше загальнокомандне місце посіла команда 7-А класу, друге місце у 7-В класу, бронза - у туристів з 7-Б. В особистій першості найкращим став Ярослав Гарбузов, друге місце у Вікторії Аванесян, третє - у Єгора Дьоміна. Команди-переможниці були нагороджені дипломами міського комітету з фізичної культури і спорту та футбольними м'ячами.

Змагання з техніки пішохідного туризму в ЗОШ № 5 м. АртемівськаЗмагання з техніки пішохідного туризму в ЗОШ № 5 м. АртемівськаЗмагання з техніки пішохідного туризму в ЗОШ № 5 м. АртемівськаЗмагання з техніки пішохідного туризму в ЗОШ № 5 м. АртемівськаЗмагання з техніки пішохідного туризму в ЗОШ № 5 м. Артемівська