Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Урядовий портал

Малюки ДНЗ № 49 та № 55 м. Артемівська святкують День дошкілля

Переглядів: 6267
27.09.2013 - 11:34

25 вересня 2013 року в дошкільних навчальних закладах № 49 «Кріпиш» і № 55 «Ведмежатко» на виконання соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти та в рамках святкування Дня дошкілля було проведено тематичний день під загальною назвою «День друзів».

Дітлахи молодшого дошкільного віку переглядали улюблені мультфільми, гралися з іграшками, співали, танцювали та допомагали казковому персонажу Лунтику знайти справжніх друзів.

А дошкільнята старшого віку цих дитячих садочків ходили в гості один до одного. Так, на базі дошкільного навчального закладу №49 «Кріпиш» за участі малят з ДНЗ № 55 відбулися спортивні змагання, в ході яких діти показали свою фізичну підготовку та уміння підтримувати друзів. А юні інтелектуали дитсадка №55 «Ведмежатко» приймали   гостей з ДНЗ № 49. В процесі змагання малюки зрозуміли, що тільки злагоджена робота в команді товаришів може привести до перемоги.

25 вересня 2013 року в дошкільних навчальних закладах № 49 «Кріпиш» і № 55 «Ведмежатко» м.Артемівськ  було проведено тематичний день під загальною назвою «День друзів».25 вересня 2013 року в дошкільних навчальних закладах № 49 «Кріпиш» і № 55 «Ведмежатко» м.Артемівськ  було проведено тематичний день під загальною назвою «День друзів».25 вересня 2013 року в дошкільних навчальних закладах № 49 «Кріпиш» і № 55 «Ведмежатко» м.Артемівськ  було проведено тематичний день під загальною назвою «День друзів».