Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Маленька перемога – великий трамплін для подальшого життя

Переглядів: 4913
16.09.2013 - 12:10

Такими словами Андрій ШИШАЦЬКИЙ вітав переможців обласного спортивного фестивалю серед дітей та підлітків за місцем проживання, підсумки якого сьогодні підбили у Донецьку.

Фізкультурні змагання, що проводилися за ініціативи голови облдержадміністрації, мали на меті залучення дітей та підлітків регіону до систематичних занять спортом, організацію їх активного відпочинку, пропаганду здорового способу життя, підвищення ефективності використання універсальних спортивних майданчиків, побудованих у рамках обласного конкурсу проектів місцевого розвитку.

Обласний спортивний фестиваль проводився з квітня по серпень майже у всіх містах та районах регіону. В сьогоднішньому фіналі взяли участь 36 команд – це понад 300 юних спортсменів. Вони змагались у стріт-воркауті (вуличному спорті).

- Ми всі родом з дитинства. Важливо не втратити це відчуття здоров’я та сили, - наголосив Андрій ШИШАЦЬКИЙ, звертаючись до учасників заходу, - і тут прикладом для нас є наш Президент, соціальні ініціативи якого покликані підняти спорт на новий рівень та відновити фізкультурну інфраструктуру.

За підсумками фестивалю визначено чотири переможці у різних групах міст. Найкраще вуличний спорт розвивається у Донецьку, Дружківці, Торезі та Кіровському. Найбільш спортивними районами визнано Мар’їнський та Першотравневий.

Останні статті на сайті