Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Працівники Міндоходів здійснюють інвентаризацію товарів у морських портах

Переглядів: 4487
22.07.2013 - 12:59

За дорученням Міністра зборів та доходів Олександра Клименка з 8 липня 2013 року працівниками Міністерства в складі робочих груп здійснюється інвентаризація товарів, що перебувають під митним контролем та зберігаються в Одеському та Іллічівськом морських торгівельних портах, Іллічівськом рибному порту та морському торговельному порту «Южний».

Метою таких заходів стало вивчення комплексу питань, пов’язаних з переміщенням товарів через морські порти України, і як наслідок, наповнення Держбюджету України.

За даними аналітиків Міндоходів у першому півріччі 2013 року у морських торговельних портах за результатами виявлених порушень митного законодавства складено 349 протоколів про порушення митних правил на суму майже 50 млн. грн.

Найчастіше предметами правопорушень при переміщенні товарів через митний кордон України морським транспортом, виступають такі товари: товари народного споживання (товари легкої промисловості, іграшки), промислові та продовольчі товари, нафтопродукти (в основному, дизельне паливо).