Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Інформаційний день

Переглядів: 4855
29.04.2013 - 06:35

26 квітня 2013 року в великому залі  адміністративного будинку Артемівської міської ради відбувся Інформаційний день.

На цей захід були запрошені депутати міської ради, керівники промислових підприємств, представники органів самоорганізації населення, представники трудових підприємств, громадських та політичних партій, мешканці міста.

В началі роботи Інформаційного дня міський голова Олексій Рева, звернувся до присутніх: «18 квітня місто Артемівськ з робочим візитом відвідав Уповноважений Президента України з прав дитини - Юрій Павленко. Дозвольте мені виконати почесну місію і вручити Подяки Уповноваженого Президента України з прав дитини   Зубарєвої Марині Леонідівні - головному лікарю Артемівської дитячої лікарні та її дружному колективу; колективу Артемівського міського центру культури і дозвілля;
колективу комунального закладу спортивно - оздоровчого профілю «Стадіон «Металург» м.Артемівська; колективу Артемівського міського Центру дітей та юнацтва - за відданість справі захисту прав дітей, любов, співчуття і увагу до дітей».

На порядку денному Інформаційного дня, були питання, які турбують усю громаду:

  1. Про основні тенденції та проблеми економічного розвитку території Артемівської міської ради - Тетяна Савченко, перший заступник міського голови.
  2. Про організацію робіт з благоустрою міста та підготовки до весняно-літнього періоду 2013 року  -  Сергій  Гончаров,  заступник міського голови.
  3. Про виплату разової грошової допомоги ветеранам війни до 9 травня 2013 року - Іна Сподіна,  начальник управління праці і соціального захисту населення Артемівської міської ради .
  4. Про організацію оздоровлення дітей та студентської молоді у 2013 році - Тетяна  Петриєнко, заступник міського голови.
  5. Про участь жителів у конкурсах грантів спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади Артемівської міської ради.
  6. Про святкові травневі заходи, що проводяться Артемівською міською радою - Світлана Кіщенко, секретар Артемівської міської ради.

На при кінці Інформаційного дня міський голова Олексій Рева, підвів підсумки роботи і пропонував усім керівникам підприємств звернути увагу на заборгованість по заробітній платі та реалізовувати раніше узяті намічені плани. Мешканцям міста привести у порядок прилеглі території до своїх підприємств, будівель, вивезти сміття та підготувати наш дім – місто Артемівськ  до травневих свят.