Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Донецька обласна рада

Урок-реквієм "Позбав Чорнобильського лиха народи всі і грішних нас..."

Переглядів: 5759
26.04.2013 - 08:20

24 квітня в бібліотеці-філіалі  № 4 пройшов урок-реквієм "Позбав Чорнобильського лиха народи всі і грішних нас...".  Ведучі  заходу - бібліотекар філіалу  № 4 Владимирова І.О. та бібліотекар ЗОШ №24 Демченко С. В. - розповіли присутнім про історію  мирного атому, його користь та небезпеку для людства.

Зацікавила дітей  історія двох японських міст - Хіросіми і Нагасакі, мешканці  яких постраждали  від атомного бомбардування. Нікого не залишила байдужим  розповідь про дівчинку,  яка захворіла на невиліковну хворобу,  але мріяла вижити, тому виготовляла з  паперу  журавликів.  На жаль,  мрія її не здійснилась.

Під час заходу присутні  переглянули  відеоролики, які розповідали про страшні події квітня 1986 року, про героїв, які першими прийняли на себе  виклик атому на Чорнобильській   АЕС.

В бібліотеці була організована книжкова виставка-пам'ять «Чорнобильський вітер по душах мете».

 На завершення заходу ведучі звернули увагу на те, що ця трагедія назавжди залишиться в пам’яті людей як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Ще довго ми будемо відчувати на собі наслідки трагедії, ще довго будемо чути її дзвони.

24 квітня в бібліотеці-філіалі  № 4 пройшов урок-реквієм "Позбав Чорнобильського лиха народи всі і грішних нас...". 24 квітня в бібліотеці-філіалі  № 4 пройшов урок-реквієм "Позбав Чорнобильського лиха народи всі і грішних нас...". 24 квітня в бібліотеці-філіалі  № 4 пройшов урок-реквієм "Позбав Чорнобильського лиха народи всі і грішних нас...".

Останні статті на сайті