Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Екологічна акція

Переглядів: 5212
15.04.2013 - 08:33

13 квітня 2013 року в місті Артемівськ відбулася акція «Зробимо Україну чистою» з ініціативи артемівського підприємця Геннадія Сечкіна, яку підтримала Артемівська молодіжна громадська організація «Новий вимір».

«Я народився, виріс і живу в цьому районі. Набридло, гуляючи і займаючись спортом, спостерігати купи сміття, яке лежить на березі ставка Північний і у посадці, де відпочивають люди. Розумію, що в бюджеті міста коштів на очищення посадки просто немає, масово залучити місцеве населення поки не виходить, тому вирішив активізувати свої ресурси і своїм прикладом залучати людей» - висловив Геннадій. Підприємець розуміє, що без правильної організації місць для відпочинку, підтримувати порядок і зробити екологічно чистий район неможливо, тому паралельно з прибиранням почнеться облаштування стоянки для транспорту, де будуть розташовані сміттєві баки, щоб відпочиваючі, повертаючись до транспорту, могли залишити тут відходи

Громадський рух підтримала Артемівська міська влада, яка організувала  безкоштовний прийом сміття на міському  сміттєзвалищі.

Громадська організація «Новий Вимір» підготувала  грант на місцевий конкурс міні - грантів з установки освітлення на дамбі.

«Плануємо на місці старої водокачки зробити пляж або зелений газон для відпочинку жителів міста. Розумію, що своїми засобами і силами  складно реалізувати  всі задумки, і швидкість буде не велика, тому сподіваюся привернути увагу інших бізнес-структур, місцевої влади та волонтерів » - наголосив Віталій Смоголь заступник голови громадської організації «Новий вимір». Акція буде продовжена 20 квітня, на яку організатори  запрошують усіх небайдужих мешканців міста.

13 квітня 2013 року в місті Артемівськ відбулася акція «Зробимо Україну чистою» з ініціативи артемівського підприємця Геннадія Сечкіна, яку підтримала Артемівська молодіжна громадська організація «Новий вимір».13 квітня 2013 року в місті Артемівськ відбулася акція «Зробимо Україну чистою» з ініціативи артемівського підприємця Геннадія Сечкіна, яку підтримала Артемівська молодіжна громадська організація «Новий вимір».13 квітня 2013 року в місті Артемівськ відбулася акція «Зробимо Україну чистою» з ініціативи артемівського підприємця Геннадія Сечкіна, яку підтримала Артемівська молодіжна громадська організація «Новий вимір».13 квітня 2013 року в місті Артемівськ відбулася акція «Зробимо Україну чистою» з ініціативи артемівського підприємця Геннадія Сечкіна, яку підтримала Артемівська молодіжна громадська організація «Новий вимір».

Останні статті на сайті