Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Друге заняття «Школи молодого класного керівника»

Переглядів: 6491
04.03.2013 - 07:18

Виховання – це складний процес, успіх якого, насамперед залежить від особистості класного керівника.

Згідно з планом роботи міського методичного кабінету відділу освіти 27 лютого 2013 року на базі ЗОШ№12 відбулося друге заняття «Школи молодого класного керівника».

Заступник директора з ВР Вітко В.В. та юні екскурсоводи представили свій навчальний заклад як школу, спрямовану на виховання духовних цінностей. Методист ММК Майгурова Л.О. ознайомила присутніх із нормативною базою, якою має керуватися класний керівник, надала методичні рекомендації щодо складання плану виховної роботи.

Структура плану виховної роботи, нормативно-правова база у роботі класного керівника, форми та методи роботи з батьками – це далеко не повний перелік питань, на які отримали відповіді молоді фахівці протягом цього заходу. Позитивний та діловий настрій створили інтерактивні форми роботи з педагогами, запропоновані психологом ЗОШ№12 Івановою О.С. Привернув  увагу присутніх  виступ  керівника «Школи молодого класного керівника»  Шкарупи Л.В. щодо пріоритетних напрямків у роботі з батьками та прийомів співробітництва класного керівника з батьками.

Учасники Школи мали змогу відвідати виховну годину «Свято в країні ввічливості» , під час якого класний керівник 5 класу Халілова О.І. поділилася досвідом із  молодими  фахівцями щодо формувань в учнів  знань про правила поведінки вдома, в школі, в громадських місцях, виховування шанобливого ставлення до старших, батьків.

Сповнені енергією та натхненням, молоді спеціалісти повернулися до своїх навчальних закладів, щоб застосовувати отриманні знання на практиці.

Нам всім потрібно пам’ятати, що робота класного керівника – це важливий щоденний, кропіткий труд! Побажаємо успіхів та росту професійної майстерності нашим молодим фахівцям!