Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Донецька обласна рада

Свято рідної мови

Переглядів: 6021
22.02.2013 - 08:51

21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Саме в цей день в міській бібліотеці для дітей відбулося свято рідної мови «У слові рідному велика сила є»,  учасниками якого стали учні 4-а класу ЗОШ №11 та читачі бібліотеки. 

На святі присутні дізнались про витоки української мови, про те, що наша рідна мова – одна з найрозвиненіших  у світі.  Вона мелодійна, щира, як і душа українського народу. Діти співали колискові, жартівливі пісні, розгадували загадки, декламували вірші і гуморески, з захопленням прослухали українські пісні «Червона рута», «Щедрик, щедрик, щедрівочка», «Реве та стогне Дніпр широкий», «З сиром пироги»  та інші.      

Веселою розвагою стала гра «А ми просо сіяли», в якій взяли участь майже всі присутні. А ще всі учасники і гості свята пригостилися запашним чаєм та тортами. Це був подарунок від міської організації Партії Регіонів.

До свята бібліотека оформила ілюстровану книжкову виставку «О мово рідна, що без тебе ми», на якій представлені кращі зразки української літератури, обереги українського народу – рушники, віночки, квіти- символи. 

Свято рідної мовиСвято рідної мовиСвято рідної мови

Останні статті на сайті