Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Презентація проектів Конкурсу грантів «Разом зробимо життя краще» та зустріч з голової Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я України Тетяної Бахтєєвою

Переглядів: 6523
15.10.2012 - 10:56

12 жовтня в м. Артемівську відбулася презентація проекту «Будущим мамам – комфорт» Конкурсу грантів  «Разом зробимо життя краще». У ході реалізації проекту було замінено 45 старих вікон на металопластикові в пологовому будинку Артемівської центральної районної лікарні.

На презентації були присутні – міський голова Олексій Рева, народний депутат України Сергій Клюєв, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я України Тетяна Бахтєєва, депутати Артемівської міської ради та медичні працівники.

 Сергій Клюєв привітав усіх зі знаковою подією – реалізацією проекту та подарував колективу пологового будинку сертифікат на отримання двох кондиціонерів для пологового та операційного залів.

Тетяна Бахтєєва приєдналася до привітань та подарувала Артемівській центральній районній лікарні монітор для нагляду за пацієнтом.

Того ж дня у міському Центрі культури та дозвілля голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я України Тетяна Бахтєєва зустрілася з медичними працівниками Артемівської міської ради з питання реформування сфери охорони здоров’я. Кращі працівники галузі були відзначені Подяками Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я України, а головному лікарю Центру первинної (медико – санітарної) допомоги Артемівської міської ради Світлані Шабаліній Тетяна Бахтєєва вручила подарунковий сертифікат на отримання трьох канального електрокардіографа.

zdravoohranenie_DK_002zdravoohranenie_DK_003zdravoohranenie_DK_006zdravoohranenie_DK_009Foto_061Foto_063Foto_065Foto_066Foto_071Foto_079Foto_093Foto_083Foto_085Foto_107Foto_112