Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Нові стандарти – нова школа

Переглядів: 7203
13.08.2012 - 11:46

7 серпня 2012 року згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 25.05.2012 р. № 627 «Стосовно вивчення стану готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти» розпочалася Всеукраїнська акція «Нові стандарти – нова школа». Делегації від кожного району України за графіком відвідують колег в містах та районах сусідньої області.

9 серпня поточного року в нашому місті з метою ознайомлення з підготовкою до нового навчального року перебувала делегація освітян Луганської області.

До складу делегації увійшли Малишева Ольга Павлівна, головний спеціаліст відділу нормативного забезпечення та організаційної роботи юридичного департаменту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Соловйов Юрій Іванович, начальник управління освіти та науки Донецької обласної державної адміністрації, Чернишов Олексій Іванович, ректор Донецького облІППО, представники управління освіти та науки Луганської обласної державної адміністрації.

Під час візиту делегація відвідала Артемівську загальноосвітню школу    І-Ш ступенів №12. Директор школи Капленко Ольга Петрівна ознайомила гостей зі створеними  в навчальному закладі умовами для всебічного розвитку дитини. Вчителі 1-х класів, іноземної мови та інформатики продемонстрували колегам Луганської області свої методичні портфоліо та наробки, які допоможуть їм реалізувати завдання нового Державного стандарту. Освітянам Луганщини було презентовано «Подарунок першокласнику» від Донецької обласної державної адміністрації та Артемівської міської ради. Колеги відзначили, що це цікава, пізнавальна додаткова навчально-методична література для школярів молодшого шкільного віку.

Гості мали змогу ознайомитися  з досвідом роботи дитячого навчального закладу №10 «Кристалик». Завідувач Ганна Бершова поділилася планами про те, як колектив використовуватиме навчально-методичне забезпечення для підготовки майбутніх першокласників, створене не тільки державою, а й на регіональному та місцевому рівнях.

Члени делегації відмітили ґрунтовну підготовку освітян Донецької області, зокрема м. Артеміська, до роботи за новим Державним стандартом початкової загальної освіти та відповідну готовність навчальних закладів до організованого початку нового 2012-2013 навчального року.

9 серпня поточного року в нашому місті з метою ознайомлення з підготовкою до нового навчального року перебувала делегація освітян Луганської області.9 серпня поточного року в нашому місті з метою ознайомлення з підготовкою до нового навчального року перебувала делегація освітян Луганської області.9 серпня поточного року в нашому місті з метою ознайомлення з підготовкою до нового навчального року перебувала делегація освітян Луганської області.9 серпня поточного року в нашому місті з метою ознайомлення з підготовкою до нового навчального року перебувала делегація освітян Луганської області.9 серпня поточного року в нашому місті з метою ознайомлення з підготовкою до нового навчального року перебувала делегація освітян Луганської області.