Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Презедент України

Національний Сорочинський ярмарок

Переглядів: 7853
16.07.2012 - 13:42

Шановні Пані та Панове!

Запрошуємо вас відвідати традиційне наймасштабніше свято народної майстерності та досягнень українських та іноземних підприємств — Національний Сорочинський ярмарок, який відбудеться 14-19 серпня 2012 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області в рамках святкування 75-ти річчя Полтавської області.

В передостанні вихідні серпня Великі Сорочинці планують прийняти понад дві тисячі учасників, мільйон відвідувачів, тисячі туристів, 20-30 іноземних делегацій, близько 300 журналістів друкованих ЗМІ, всі центральні і багато регіональних телерадіоканалів, медіа сусідніх держав, інтернет-медіа.

Цього року творчий колектив ТОВ «Сорочинський ярмарок» надасть ще більш грандіозного розмаху ярмарковому святу на Полтавщині для здобуття права називатись «наднаціональним» феєричним дійством. Національний Сорочинський ярмарок поєднує в собі демонстрацію невгамовного творчого натхнення, яке випромінюють українські майстри та майстрині, здобутків вітчизняних та іноземних товаровиробників, а також чаруючого культурно-мистецького духу творчих колективів, співаків, артистів України та зарубіжних держав.

Ярмарок організований як народне свято, повне соковитого полтавського колориту. Де, як не тут – у самому серці країни – не торгувати і святкувати з таким, справді козацьким розмахом!

З нетерпінням чекаємо на вас!

 

Більш детальну інформацію щодо умов участі можна отримати на офіційному сайті http://yarmarok.poltava.ua

Останні статті на сайті