Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Міський голова про ситуацію у Бахмутській громаді

Переглядів: 2197
25.02.2022 - 13:04

Минула доба пройшла спокійно, не дивлячись на фейки та плітки, які подекуди розповсюджували деякі жителі громади. Дякую вам за те, що слідкуєте за офіційною інформацією, за те, що зберігаєте спокій.

Я тут і з вами, знаходжусь на своєму робочому місці, разом з заступниками та працівниками міської ради робимо все для того, аби у громаді стабільно функціонувала інфраструктура, жителі мали змогу забезпечити себе необхідними продуктами та медикаментами, щоб міськими службами надавалися усі комунальні послуги: тепло- водо- електропостачання та переміщення громадським транспортом. 

Нами організовано підвіз води до селища Зеленопілля, яке через недавній обстріл залишилося без води. Наразі вирішується питання щодо відновлення на території селища електропостачання. 

Організовано пункт добровільної здачі крові за адресою вул. Ювілейна, 54, де 26 та 28 лютого з 8:00 до 12:00 години можна буде добровільно здати кров. Додаткову інформацію з даного питання можна отримати за телефоном: 095-023-83-22. 

Управлінням соціального захисту за 24 лютого 2022 року було сформовано та нараховано основний період виплати державних соціальних допомог за березень 2022 року, також сформовані виплатні документи для виплати житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за лютий 2022 року. 

Соціальні робітники, за потребою, доставляють продукти харчування, ліки одиноким громадянам похилого віку, які перебувають на обліку територіального центру, але не дивлячись на цю роботу – прошу жителів громади проявляти турботу до всіх, хто цього потребує. Кожен з вас може допомогти сусідам, людям у поважному віці, у разі необхідності - сходити до аптеки за ліками, або допомогти дістатися укриття. 

Не створюйте ажіотажу та штучного попиту на хліб. ТОВ «Бахмут - Хліб» працює на повну потужність та зможе забезпечити продукцією всіх жителів громади. Зустрівся з керівництвом хлібокомбінату та домовився про те, щоб за можливості підвіз хліба до торгових точок здійснювався постійно Всі працівники критичної інфраструктури забезпечені заробітною платою, без перебоїв проходять необхідні платежі для забезпечення життєдіяльності громади. Працюємо далі та зберігаємо спокій! Олексі Рева

Останні статті на сайті