Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 104 гостя.

Урядовий портал

Відбулось засідання чергової 20 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання

Переглядів: 880
23.02.2022 - 17:18

23 лютого 2022 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулося засідання чергової 20 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання.

До початку роботи сесії голова фракції Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» Валерій Слєсарєв, звернувся до секретаря Бахмутської міської ради Ганни Петриєнко-Полухіної, з проханням вивести депутатів Бахмутської міської ради Артура Радковського та Юрія Мелкумяна з сесійної зали, у зв’язку з рішенням Стратегічної Ради Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» про відкликання цих депутатів, за народною ініціативою.

Начальник юридичного  відділу Бахмутської міської ради Ганна Букрєй пояснила присутнім, що це не повноваження міської ради, а виключне право територіальної виборчої комісії. Отже, до оголошення такого рішення територіальною виборчою комісією, знаходження депутатів Бахмутської міської ради Артура Радковського та Юрія Мелкумяна на сесії, з правом голосу, є правомірним.

Під час розгляду 4 питання порядку денного, депутати від фракції Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» залишили сесійну залу.

Сесія продовжила свою роботу в штатному режимі. В ході засідання пленарного засідання чергової  20 сесії міської ради були прийняті рішення з питань:

1. Про стан законності, боротьби зі злочинністю та результати діяльності Бахмутської окружної прокуратури Донецької області за 12 місяців 2021 року.

2. Про стан законності, охорони громадського порядку та результати діяльності Бахмутського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області на території Бахмутської міської територіальної громади за підсумками 12 місяців 2021 року.

3. Про виконання у 2021 році Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і території Бахмутської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2026 роки.

4.  Про результати виконання у 2021 році Програми по забезпеченню безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно - транспортної інфраструктури на 2019 -  2023 роки.

5. Про результати виконання у 2021 році Програми створення та розвитку містобудівного кадастру на  території Бахмутської міської   територіальної громади на 2021 – 2025 роки.

6. Про результати виконання у 2021 році Комплексної програми Бахмутської міської  ради «Молодь. Сім’я. Діти» на 2021-2025 роки.

7. Про внесення змін до Комплексної програми Бахмутської міської ради «Молодь. Сім’я. Діти» на 2021-2025 роки.

8. Про результати виконання Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа  на 2019-2021 роки.

9.  Про внесення змін до Програми  благоустрою території Бахмутської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

10. Про надання дозволу комунальним підприємствам Бахмутської міської ради на укладання договорів фінансового лізингу на придбання комунальної техніки.

11.  Про результати виконання у 2021 році Програми охорони та збереження культурної спадщини на території  Бахмутської міської  територіальної громади на 2021-2025 роки.

12. Про результати виконання у 2021 році Програми розвитку культури на території  Бахмутської міської  територіальної громади на 2021-2025 роки.

13. Про результати виконання у 2021 році Програми розвитку туризму на території  Бахмутської міської  територіальної громади на 2021-2025 роки.

14. Про встановлення меморіальної дошки.

15. Про внесення змін до Комплексної програми  по соціальному захисту окремих категорій громадян на 2019-2022 роки.

16. Про  встановлення  у  2022  році пільг  особам з інвалідністю по зору в  Бахмутській  міській територіальній  громаді.

17. Про здійснення компенсаційних виплат за пільгові перевезення окремих категорій громадян на залізничному транспорті загального користування у приміському сполученні за рахунок коштів бюджету Бахмутської міської територіальної громади.

18. Про надання згоди на проведення будівельних робіт за робочим  проєктом «Капітальний ремонт частини покрівлі корпусів літ. «А-2» та «Б-2» Бахмутського навчально – виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 – багатопрофільний ліцей» Бахмутської міської ради Донецької області, розташованого за адресою: м. Бахмут, вул. Миру,22».

19. Про надання згоди на проведення будівельних робіт за робочим проектом «Реконструкція  громадської будівлі (спортивний зал) за адресою: м. Бахмут  вул. Ціолковського, 6, Донецької області».

20. Про внесення змін до структури виконавчих органів Бахмутської міської ради.

21. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою з метою  проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки.

22. Про надання в оренду земельної ділянки в комплексі з розташованим на ній водним об’єктом.

23. Про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку.

24. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

25. Про оренду земельних ділянок.

26. Про передачу у власність земельних ділянок.

27. Про передачу у власність земельних ділянок (крім земельних ділянок, що перебувають у користуванні громадян, та випадків передачі земельної ділянки власнику розташованого на ній жилого будинку, іншої будівлі, споруди).

28. Про постійне користування земельною ділянкою.

29. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону з продажу прав оренди на земельні ділянки.   

30. Про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності Бахмутської міської  територіальної громади.

31.   Про включення потенційного об’єкта оренди до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Бахмутської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.

32. Про повернення Концесіонером - товариством з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» об’єкта права комунальної власності Бахмутської міської територіальної громади.

33. Про затвердження містобудівної документації - детального плану території в межах вулиць Є. Мартинова - Л. Українки у селищі Хромове Бахмутського району Донецької області.

34. Про внесення змін до Програми посилення охорони публічної безпеки  і боротьби зі злочинністю, створення належних умов для здійснення захисту прав і свобод людей, загальних інтересів суспільства та держави на території Бахмутської міської територіальної громади «Правопорядок 2022-2023».

35. Про прийняття коштів у 2022 році з бюджету Світлодарської  міської територіальної громади до бюджету Бахмутської міської  територіальної громади  у вигляді міжбюджетного трансферту.

36. Про передачу коштів іншої субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту.

37. Про внесення змін до рішення Бахмутської  міської  ради «Про бюджет  Бахмутської міської  територіальної громади на 2022 рік».

У розділі  «Різне» на виконання протокольного доручення міського голови звітували про свою роботу заступник міського голови Інеса Мельник, керуючий справами виконкому Бахмутської міської ради Марина Іванушкіна та старости старостинських округів Бахмутської міської територіальної громади. 

На цьому  пленарне засідання  чергової  20 сесії міської ради було закрите.

Останні статті на сайті