Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Урядовий портал

Оголошення про проведення конкурсу

Переглядів: 534
23.02.2022 - 13:06

Оголошення про проведення конкурсу визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу для організації проведення конкурсів з  перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської територіальної громади

Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради, як організатор конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської територіальної громади (далі – Організатор), визначений рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 № 78 «Про визначення організатора конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської територіальної громади», відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081, (зі змінами), керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», оголошує конкурс з визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу для організації проведення конкурсів з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської територіальної громади (далі – робочий орган).

Умови проведення конкурсу

1. Метою проведення конкурсу з визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу для організації проведення конкурсів з  перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської територіальної громади (далі – Конкурс) є створення  конкурентного середовища серед юридичних осіб, які спроможні забезпечити організацію проведення Конкурсу з визначення перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської територіальної громади, а саме: підготовку матеріалів щодо умов Конкурсу, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями Конкурсу та інших матеріалів.

2. З метою визначення на конкурсних засадах робочого органу Організатор:

2.1. Своїм наказом утворює комітет з визначення робочого органу та затверджує склад комітету, до якого входять представники Бахмутської міської ради, уповноваженого підрозділу Національної поліції та громадських організацій; затверджує форму заяви та перелік документів, що подаються для участі в Конкурсі; затверджує умови Конкурсу, у разі відсутності претендентів визначає Конкурс таким, що не відбувся.

2.2. Розміщує не пізніше ніж за 30 днів до початку Конкурсу у засобах масової інформації оголошення про проведення Конкурсу та його умови.

3. У Конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» та постановою Кабінету Міністрів України            від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування»  (зі змінами) та цими умовами проведення Конкурсу, що мають фахівців у галузі автомобільного транспорту, матеріальні ресурси та технології, а також  досвід роботи не менше як три роки з питань організації пасажирських перевезень.

4. Не допускаються до участі в Конкурсі підприємства (організації), які надають послуги  з перевезень, провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

5. Для участі у Конкурсі претенденти подають на адресу Організатора з супровідним листом заяву встановленого зразка та документи згідно з переліком.

6. Документи, що надійшли після встановленого строку, або подані не в повному обсязі, не розглядаються і повертаються претендентам.

7. Всі зауваження та недоліки при подачі документів на участь у Конкурсі підприємства (організації) мають можливість виправити протягом двох днів та надати документи повторно, але не пізніше кінцевого строку подачі документів претендентами для участі в Конкурсі.

8. Подані на Конкурс документи реєструються у журналі обліку.

9. Переможцем Конкурсу визначається підприємство (організація), що за оцінкою конкурсного комітету найбільш відповідає умовам Конкурсу.

10. Рішення про результати Конкурсу приймається комітетом на закритому засіданні у присутності не менш половини його складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів, вирішальним є голос голови комітету.

11. Рішення щодо переможця Конкурсу приймається конкурсним комітетом в день проведення Конкурсу, про що протягом 5 днів складається відповідний протокол.

12. Організатор укладає з переможцем Конкурсу договір про виконання функцій робочого органу строком не більш як на три роки.

13. У разі відсутності претендентів на здійснення функцій робочого органу Організатор забезпечує проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської територіальної громади самостійно, однак протягом періоду не більш як два роки з моменту оголошення Конкурсу з визначення робочого органу.

14. Кінцевий строк подачі документів для участі в Конкурсі - 30.03.2022 року.

15. Одержання необхідної інформації та прийом документів здійснюється у робочі дні за адресою: 84500,  м. Бахмут,  вул. Миру 44, кабінет № 512 з 8.30. до 16.00 (перерва з 12.00 до 13.00). Телефон для довідок: (0627) 44-60-76;  електронна адреса: artorgh@gmail.com.

16. Про місце, дату і час проведення Конкурсу буде повідомлено додатково кожного претендента).