Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 93 гостя.

Урядовий портал

Перемоги пауерліфтерів на чемпіонатах України

Переглядів: 814
21.02.2022 - 17:00

Бахмутські спортсмени взяли участь у чемпіонатах України з пауерліфтингу та жиму лежачи.

Команду Бахмутської громади представляли спортсмени клубу Bakhmutpower та комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Бахмутської міської ради. Спортсмени здобули 24 медалі: 22 з них на рахунку вихованців КДЮСШ.

До складу команди увійшли: Петренко Анна, Востоков Владислав, Кутейко Микита, Яковлєв Володимир, Галаган Олексій, Крамчанінов Єгор, Пікулін Дмитро, Щербина Ілля, Головач Тетяна та Любченко Сергій.

За підсумками виступів Галаган Олексій та Щербина Ілля написали заяви на участь у чемпіонаті Європи серед юніорів та Кубок Дунаю серед дорослих, а Дмитро Пікулін - на чемпіонат Європи з жиму лежачи серед юніорів.

Для Петренко Анни, Востокова Владислава, Кутейка Микити, Яковлєва Володимира, та Крамчанінова Єгора цей чемпіонат України був дебютним, а Щербина Ілля та Дмитро Пікулін взяли участь ще й у змаганнях серед дорослих. Результати наших спортсменів пішли до командних заліків у всіх вікових категоріях, а Донецька область стала переможцем в командному заліку у всіх номінаціях. Пауерліфтери тренуються під керівництвом тренерів - Сергія Любченка, Оксани Петренко, Катерини Любченко, Сергія Дейнеги.

1234567891012