Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 163 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбулось засідання чергової 18 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання.

Переглядів: 892
26.01.2022 - 16:16

26 січня 2022 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулося засідання чергової 18 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання.

На початку роботи сесії  міський голова Олексій Рева, за результатами рейтингування НАЦІОНАЛЬНОГО БІЗНЕС-РЕЙТИНГУ, вручив  Орден «ВЗІРЦЕВИЙ ЛІДЕР» генеральному директору КНП «БЛІЛ м.Бахмут» Світлані Мельниковій; медаль «ЗА ВІДДАНІСТЬ ПРОФЕСІЇ» завідувачу онкологічного відділення  КНП «БЛІЛ м.Бахмут», лікарю-хірургу-онкологу вищої категорії Олександру Мартиненко та нагороду «СПЕЦІАЛІСТ РОКУ 2021» завідувачу відділення фізичної та реабілітаційної медицини КНП «БЛІЛ м.Бахмут», лікарю фізичної та реабілітаційної медицини Ірині Гезун.

В ході засідання пленарного засідання чергової  18 сесії міської ради були прийняті рішення з питань:

1.  Про внесення змін до Програми посилення охорони публічної безпеки  і боротьби зі злочинністю, створення належних умов для здійснення захисту прав і свобод людей, загальних інтересів суспільства та держави на території Бахмутської міської територіальної громади «Правопорядок 2022-2023».

2. Про внесення змін до Програми розвитку освіти на території Бахмутської міської  територіальної громади на 2021-2025 роки.

3. Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр м.Бахмут» у  новій редакції. 

4. Про внесення змін до Програми розвитку туризму на території  Бахмутської міської  територіальної громади на 2021-2025 роки.

5. Про прийняття у 2022 році коштів з бюджету Сіверської міської територіальної громади до бюджету Бахмутської міської територіальної громади у вигляді міжбюджетних трансфертів.

6. Про внесення змін до Комплексної програми «Охорона здоров`я населення Бахмутської  міської територіальної громади на 2021-2025 роки».

7. Про внесення змін до Програми розвитку житлового господарства Бахмутської  міської територіальної громади на  2022 – 2024 роки.

8. Про внесення змін до Програми благоустрою території Бахмутської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

9. Про внесення змін до Програми реформування і розвитку водопровідно-каналізаційного господарства на території Бахмутської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

10. Про затвердження заходів з утримання та ремонту об’єктів  й  елементів благоустрою Бахмутської міської територіальної громади та Порядку використання коштів на ці заходи у 2022 році.

11. Про внесення змін до Програми забезпечення мобілізаційних та оборонних заходів на території Бахмутської міської територіальної громади на 2020-2023 роки.

12. Про затвердження розпоряджень міського голови з бюджетно-фінансових питань, прийнятих за період з 01.10.2021 року по 31.12.2021 року, в межах делегованих міською радою повноважень.

13. Про внесення змін до рішення Бахмутської  міської  ради «Про бюджет  Бахмутської міської  територіальної громади на 2021 рік».

14. Про затвердження звіту про виконання бюджету Бахмутської міської територіальної громади за 2021 рік.

15. Про затвердження звіту про використання коштів цільового фонду Бахмутської міської ради за 2021 рік.

16. Про затвердження звіту про використання коштів резервного фонду бюджету Бахмутської міської  територіальної громади за 2021 рік.

17. Про внесення змін до рішення Бахмутської  міської  ради «Про бюджет  Бахмутської міської  територіальної громади на 2022 рік».

18. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Бахмутської  міської ради на 2022 рік.

19. Про затвердження Положення про соціальний центр у форматі «Прозорий соціальний офіс», Регламенту його роботи і переліку послуг, які надаються в ньому, в новій редакції.

20. Про затвердження Положення про Управління соціального захисту населення Бахмутської міської ради у новій редакції.

21. Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради від 23.12.2020 №7/3-76.

22. Про постійне користування земельними ділянками.

23. Про передачу у власність земельних ділянок (крім земельних ділянок, що перебувають у користуванні громадян, та випадків передачі земельної ділянки власнику розташованого на ній жилого будинку, іншої будівлі, споруди).

24. Про передачу у власність земельних ділянок.

25.  Про оренду земельних ділянок.

26.  Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

27. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.

28.  Про встановлення земельного сервітуту на земельні ділянки.

29.  Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.  

30. Про внесення змін до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах, затвердженого рішенням Бахмутської міської ради від 25.08.2021 № 7/13-372.

31. Про затвердження Положення про комісію з прийняття земельних ділянок після проведення рекультивації земель на території Бахмутської міської територіальної громади та її складу.

32. Про затвердження Порядку визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам.

33. Про затвердження містобудівної документації - детального плану території по вулиці Центральна в селі Покровське Бахмутського району Донецької області

34. Про внесення змін до складу постійної комісії по роботі з підприємствами, яким майно комунальної власності Бахмутської міської територіальної громади надано в концесію, та співзасновником яких є Бахмутська міська рада.

35. Про затвердження  Порядку списання з балансу  багатоквартирних будинків  комунальної власності Бахмутської міської територіальної громади.

36. Про визначення майна комунальною власністю Бахмутської міської  територіальної громади.

37. Про звільнення від сплати забезпечувального депозиту за договорами оренди майна комунальної власності Бахмутської міської  територіальної громади. 

38. Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської  територіальної громади майна шляхом укладання договору дарування.     

39. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Бахмутської міської територіальної громади на 2022 рік.

40. Про звернення депутатів Бахмутської міської ради.

У розділі  «Різне»:    

ВИСТУПИВ: Сутковий М.В. (перший заступник міського голови) презентував звіт про свою роботу за 2021 рік.

ВИСТУПИВ: Марченко О.О. (заступник міського голови) презентував звіт про свою роботу за 2021 рік.

На цьому  пленарне засідання  чергової  18 сесії міської ради було закрите.