Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Презедент України

В Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівників

Переглядів: 1053
28.12.2021 - 11:14

Начальник Управління освіти Наталя Дроздова окреслила основні питання порядку денного, з яких виступили спеціалісти Управління та Центру методичної та психологічної служби.

Були обговорені питання управлінської діяльності та відповідальності керівників закладів щодо роботи на освітньому порталі Інформаційна система управління освітою (ІСУО), підтримки інформації в актуальному стані, якості надання статистичної звітності, а також функціонування Єдиної державної електронної бази освіти (ЄДБО) і замовлення через неї в цьому навчальному році документів про початкову школу. Також було наголошено на важливості організації в закладах психологічного супроводу Нової української школи, доведено результати відповідного моніторингу. Поряд з питаннями загальної середньої освіти проаналізовано стан та перспективи розвитку позашкільної освіти на території Бахмутської міської ТГ, окреслені завдання підвищення рівня охоплення позашкільною освітою дітей, в т.ч. пільгових категорій у позаурочний час, особливо на території старостинських округів.

Крім того, увагу керівників було зосереджено на новому порядку організації інклюзивного навчання з січня 2022 року, результатах сертифікації вчителів та питаннях атестації, зміні назв посад у закладах освіти і, у зв’язку з цим, організації відповідної роботи з приведенням кадрової документації до норм чинного законодавства. Також акцентовано увагу присутніх на організації безпечного дозвілля дітей під час зимових канікул, питаннях раціонального використання енергоносіїв, впровадженні з нового року реформи харчування, а також налагодженні тісної взаємодії з батьківською громадськістю.

Підведені підсумки року та окреслені основні завдання до завершення навчального року.

В Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівниківВ Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівниківВ Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівниківВ Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівниківВ Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівниківВ Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівниківВ Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівниківВ Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівниківВ Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівниківВ Управлінні освіти відбулася підсумкова в 2021 році нарада керівників