Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Всеукраїнський кадровий резерв для студентів-медиків

Переглядів: 734
02.12.2021 - 09:21

29 листопада профконсультанти  та рекрутери  Бахмутського міського центру зайнятості завітали до молодіжного центру «Перспектива»  на онлайн-зустріч з випускниками Бахмутського медичного фахового коледжу. Майбутні фельдшери та медичні сестри розглядали перспективи для професійної  кар’єри. 

Розпочала зустріч рекрутерка БМЦЗ Марія Мустафєєва. Вона продемонструвала студентам-медикам інтерактивну мапу вакансій та інші  електронні  сервіси Державної служби зайнятості. Фахівчиня зазначила затребуваність та важливість професій фельдшера та медичної сестри для сучасного суспільства. 

А опануванню методів ефективної самопрезентації приділила увагу  профконсультантка Лілія Іванова. Вона знайомила студентів  з можливостями всеукраїнського кадрового резерву для випускників навчальних закладів. Далі розглянули вдалі приклади та структуру сучасного формату самопрезентації портфоліо кар’єрного просування з  відеорезюме.  

Потім за допомогою ділової слухачі спробували представити себе як фахівця для майбутнього відео резюме.

Наприкінці зустрічі студентів запросили до Бахмутського міського центру зайнятості для створення власного ефективного портфоліо кар’єрного просування з відеорезюме.

Бахмутський міський центр зайнятості

29 листопада профконсультанти  та рекрутери  Бахмутського міського центру зайнятості завітали до молодіжного центру «Перспектива»  на онлайн-зустріч з випускниками Бахмутського медичного фахового коледжу. 29 листопада профконсультанти  та рекрутери  Бахмутського міського центру зайнятості завітали до молодіжного центру «Перспектива»  на онлайн-зустріч з випускниками Бахмутського медичного фахового коледжу.