Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Обирай професію, яка потрібна роботодавцю!

Переглядів: 427
30.11.2021 - 08:53

26 листопада в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості вітали онлайн-гостей   випускників  школи № 5. Зустріч відбулась в режимі онлайн на платформі ZOOM в рамках всеукраїнського тижня професійної (професійно-технічної) освіти.

Говорили про «погоду» сучасного ринку праці та попит на робітничі професії. Чому  саме отримання робітничої професії в закладах професійно-технічної освіти  сьогодні в пріоритеті? Тому що на робітничі професії існує сталий попит на сучасному ринку праці, який веде до успішної кар’єри в майбутньому. Профконсультантка Тамара Богдан запропонувала школярам   переглянути  відеоролика «Руйнуємо стереотипи». Цей відеоролик створений фахівцями БМЦЗ. На прикладі навчальних закладів Бахмуту в ньому показані  рівні гендерні можливості в професійній діяльності .

Старшокласники під час ділової гри оволодівали формулою вдалого професійного вибору «Хочу.Можу.Треба». Підлітків знайомили з  сучасними онлайн-сервіси від державної служби зайнятості. Розглянули платформу «Моя професія: консультаційна мережа» та додаток на андроїд «Центр професійної орієнтації».

Наприкінці заходу всі разом пересвідчились, що диплом з вишу не гарантує успішної кар’єри. Тому при обранні майбутньої справи свого життя варто врахувати реальний попит роботодавців. 

 

26 листопада в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості вітали онлайн-гостей   випускників  школи № 5. Зустріч відбулась в режимі онлайн на платформі ZOOM26 листопада в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості вітали онлайн-гостей   випускників  школи № 5. Зустріч відбулась в режимі онлайн на платформі ZOOM26 листопада в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості вітали онлайн-гостей   випускників  школи № 5. Зустріч відбулась в режимі онлайн на платформі ZOOM