Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Верховна рада України

Маєш мету? Прямуй до неї!

Переглядів: 472
18.11.2021 - 08:30

17 листопада в рамках загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю відбулось засідання центру розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості. Зустріч пройшла на додатку Google Meet.

До участі запросили шукачів роботи з інвалідністю, які не відкидають започаткування власної справи в майбутньому. До онлайну долучились  діючи підприємці та соціальні партнери служби зайнятості. Обговорювали планування власного бізнесу. 

Профконсультантка Олена Бояринова запропонувала слухачам  скористатися інформаційними ресурсами від державної служби зайнятості що до організації та ведення власного бізнесу. Серед них додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва», відео-уроки з бізнес-планування Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості тощо. Потім розглядали поняття бізнес-ідея та бізнес-план. Фахівчиня проінформувала шукачів роботи про  можливість отримання  додаткового фінансування через  участь у діючих міжнародних грантових програмах. Такі програми існують як  для діючого бізнесу так і для тих, хто лише замислюється над відкриттям власної справи.

Потім до онлайну долучилась начальниця відділу «Бахмутського бюро правової допомоги» Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Судак. Вона презентувала слухачам послуги для населення. Також учасники дізнались  про особливості загальної системи оподаткування для осіб з інвалідінстю. Зупинялись і на правовому захисті малого бізнесу. Обговорили також користування електронними державними сервісами.

На завершення вебінару учасники  отримали відповіді на запитання, які надсилали в онлайн чат протягом  зустрічі.

Бахмутський міський центр зайнятості

17 листопада в рамках загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю відбулось засідання центру розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості. Зустріч пройшла на додатку Google Meet.17 листопада в рамках загальнообласної декади зайнятості для осіб з інвалідністю відбулось засідання центру розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості. Зустріч пройшла на додатку Google Meet.