Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Щодо пільгових іпотечних кредитів

Переглядів: 8220
11.06.2012 - 13:28

До уваги мешканців  м. Артемівська!

Для громадян, які потребують поліпшення житлових умов  та перебувають на квартирному обліку при виконкомі Артемівської міської ради.

З метою вирішення житлової проблеми населення країни Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 25.04.2012 №343 «Про затвердження Порядку здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов».

Постановою Кабінету Міністрів України від 23.05.2012  №465 до даної постанови внесені зміни. Звертаємо Вашу увагу на те, що отримати пільгові іпотечні кредити можуть особи, які згідно діючого законодавства України визнаються потребуючими  поліпшення житлових умов.

Зі змістом даної постанови Ви можете ознайомитись на сайті: http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/343-2012-п.

Основні запитання та відповіді щодо порядку отримання пільгових іпотечних кредитів для забезпечення громадян доступним житлом публікуються на сайті: http://www.minregion.gov.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=2054&lang=uk.

Дорожня карта реалізації соціальної ініціативи Президента України щодо здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення громадян доступним житлом.

Для отриманням більш детальної інформації щодо порядку отримання пільгових іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом  просимо звертатись до відділу обліку та розподілу житла Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (кожну п’ятницю з 8-00 до 12-00 - каб. 103, вул. Артема, 44 та щоденно (крім суботи, неділі) за телефонами: 44-58-03, 44-04-41).»