Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбулось засідання чергової 15 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання

Переглядів: 808
27.10.2021 - 17:00

27 жовтня 2021 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулося засідання чергової 15 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання.

В ході засідання пленарного засідання чергової  15 сесії міської ради були прийняті рішення з питань:

1. Про затвердження «Кодексу етики  депутатів Бахмутської міської ради» в новій редакції.

2. Про внесення змін до Програми розвитку культури на території Бахмутської  міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

3. Про внесення змін до Програми розвитку туризму на території  Бахмутської міської  територіальної громади на 2021-2025 роки.

4. Про затвердження Положення про Управління культури Бахмутської міської ради у новій редакції.

5. Про внесення змін до Програми благоустрою території Бахмутської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

6. Про прийняття у 2021 році коштів з бюджету Світлодарської міської територіальної громади до бюджету Бахмутської міської територіальної громади у вигляді міжбюджетних трансфертів.

7.  Про внесення змін до Програми  охорони навколишнього природного середовища території Бахмутської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

8. Про внесення змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва Бахмутської міської територіальної  громади на 2021- 2025 роки.

9. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Бахмутської  міської ради на 2021 рік. 

10.  Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку території Бахмутської міської   територіальної громади на  2021 рік.

11. Про затвердження розпоряджень міського голови з бюджетно-фінансових питань, прийнятих за період з 01.06.2021 року по 30.09.2021 року, в межах делегованих міською радою повноважень.

12. Про внесення змін до рішення Бахмутської  міської  ради «Про бюджет  Бахмутської міської  територіальної громади на 2021 рік».

13. Про делегування повноважень щодо проведення конкурсу на присвоєння закладу загальної середньої освіти Бахмутської міської ради статусу опорного та затвердження Порядку проведення конкурсу на  присвоєння закладу загальної середньої освіти Бахмутської міської ради статусу опорного.

14. Про затвердження Статуту Бахмутського  міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій у новій редакції.

15. Про затвердження граничних грошових норм витрат на проведення     спортивних заходів, навчально-тренувальних  зборів та нагородження    кращих спортсменів,  тренерів, працівників та колективів сфери фізичної культури і спорту Бахмутської міської територіальної громади.

16. Про затвердження  Положення  про  стипендії  Бахмутської міської ради провідним спортсменам Бахмутської міської територіальної громади за значні досягнення в спорті у новій редакції.

17. Про зміну розміру статутного капіталу комунального підприємства «Бахмутська житлова управляюча компанія» і затвердження Статуту.

18. Про затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» у новій редакції.

19. Про надання ОПИТНЕНСЬКОМУ СІЛЬСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ПРОГРЕС» дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок.

20. Про затвердження Статуту ОПИТНЕНСЬКОГО СІЛЬСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ПРОГРЕС" у новій редакції.

21. Про дачу згоди на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

22. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

23. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

24. Про оренду земельних ділянок.

25. Про передачу у власність земельних ділянок.

26. Про постійне користування земельними ділянками.

27. Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність Бахмутської міської територіальної громади  майна.

28. Про визначення майна комунальною власністю Бахмутської міської  територіальної громади.

29. Про поділ нерухомого майна комунальної власності Бахмутської міської територіальної громади.

30. Про включення вбудованого нежилого приміщення, розташованого у м.Бахмут по вул.Незалежності, 42 до Переліку об'єктів права комунальної власності Бахмутської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році.

31. Про надання згоди на відчуження майна комунальної власності Бахмутської  міської територіальної громади.

32.  Про надання дозволу на списання майна (основних засобів) комунальної власності Бахмутської міської  територіальної громади.

33. Про внесення змін до міської цільової програми щодо розвитку житлового господарства Бахмутської міської територіальної громади на  2019-2021 роки.

У розділі  «Різне»:    

ВИСТУПИЛА: Касперська А.П. (секретар Бахмутської міської ради)  - до Бахмутської міської ради 26.10.2021 року надійшло повідомлення про створення депутатської фракції Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ» в Бахмутській міській раді 7 скликання. Відповідно до ст.41 Регламенту Бахмутської міської ради депутатська фракція вважається зареєстрованою з моменту оголошення. Голова фракції – Петриєнко-Полухіна Ганна Володимирівна.

На цьому  пленарне засідання  чергової  15 сесії міської ради було закрите.

Останні статті на сайті