Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Міжнародний день захисту дітей

Переглядів: 8351
05.06.2012 - 13:29

28 травня в міській бібліотеці для дітей до Міжнародного дня захисту дітей була проведена святкова зустріч із читачами – дітьми - інвалідами.

Працівники бібліотеки підготували для дітей ігрову програму, самі діти декламували вірші про літо. Наприкінці свята діти подарували бібліотеці свої малюнки. І дітей, і батьків привітав зі святом голова Артемівської міської організації Партії регіонів Шинкаренко О.Г., він вручив  кожній дитині тортик, а в бібліотеці діти поласували солодощами та соками.

30 травня помічник народного депутата України Сергія Клюєва депутат Донецької обласної ради Мальцев С.Т., голова Артемівської міської організації Партії регіонів Шинкаренко О.Г. та заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Лахнова Р.І. привітали зі святом дітей-інвалідів, читачів бібліотеки: Лук’янову Наташу, Шаповалова Олександра, Портну  Діану. Це відбувалось за місцем проживання дітей  - у них вдома. Діти та їх сім’ї отримали у подарунок іграшки, книги, фрукти, соки, продуктові набори.

1 червня в Міському парку відпочинку Міська бібліотека для дітей відкрила пересувну читальну залу. В рамках читальної зали всі діти, що були на святі, знайомились із новими книжками та періодичними виданнями для дітей. Для читачів різних вікових категорій були підготовані та проведені конкурси, вікторини, літературні ігри: «Щасливе дитинство», «Казкові принцеси», «По дорозі з казкою». Всі учасники ігор та вікторини отримали солодощі, які були надані Артемівською міської організацією Партії регіонів.

1 червня у Школі мистецтв м. Артемівська відбулося урочисте вручення стипендій Артемівської міської ради учням міста, що досягли значних результатів  у конкурсній та концертній діяльності. Начальник відділу культури Артемівської міської ради Медяник К.Г. вручила обдарованому учню Школи мистецтв м.Артемівська Федорову М. баян, придбаний за кошти ПАО «Артемівськ Вайнері».

Директор Школи мистецтв Гринь Є.В. вручила 30 найкращим учням солодкі призи та грошову винагороду. Стипендіати школи дали святковий концерт.

Того ж дня учні та викладачі Школи мистецтв Будаква І.В., Дев'ятко С.М. та Богатирьова О.А.  виступили перед малюками д/з №56 и 58. Програма називалась «Хай завжди буде сонце» і була присвячена Дню захисту дітей.  У концерті прийняли участь учні вокально-хорового відділу, як солісти так і вокальні ансамблі, а також учні оркестрового відділу, зокрема ансамбль «Віолка». Учні та викладачі Школи мистецтв подарували справжнє свято малюкам міста.

Дитяча конкурсна-розважальна  програма «Должны смеяться дети» пройшла на бульварі Металургів для дітей мікрорайону Кольормет . Малеча прийняла участь у естафетах та конкурсах з м’ячами, шарами, конкурсі малюнків на асфальті та  ознайомилась з книжковою виставкою.

Заходи до Міжнародного дня захисту дітейЗаходи до Міжнародного дня захисту дітейЗаходи до Міжнародного дня захисту дітейЗаходи до Міжнародного дня захисту дітейЗаходи до Міжнародного дня захисту дітейЗаходи до Міжнародного дня захисту дітей