Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 115 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

До уваги населення! Небезпека на об’єктах незавершеного будівництва

Переглядів: 1077
07.10.2021 - 15:41

Цього року на території Бахмутської міської територіальної громади збільшилася кількість випадків травмування дітей у результаті несанкціонованого доступу до об’єктів незавершеного будівництва та покинутих будівель, які створюють загрозу здоров’ю та життю людей.

Незавершені будівництва чи покинуті будинки часто стають причиною травм різного ступеня тяжкості. Переважно у «групі ризику» перебувають діти та підлітки, які заради нових вражень та емоцій, пошуку екстремальних розваг або ж просто задля гарного фото вештаються недобудовами, виходять на дахи.

На території Бахмутської міської територіальної громади знаходиться велика кількість недобудованих приміщень, які наражають на небезпеку підростаюче покоління. Більшість з них знаходиться у приватній власності.

Власникам недобудов варто пам’ятати, що збереження приміщення у безпечному для навколишніх стані належить до їх обов’язків! Надійно закрити всі входи та виходи в приміщення, огородження території може вберегти від нещасного випадку на недобудові.

А всім жителям громади необхідно зрозуміти, що наше життя та здоров’я у наших руках! Не підходьте, а тим паче не піднімайтеся на дах незавершеного будівництва чи покинутого будинку, повідомте про наслідки прогулянок аварійними помешканнями своїх дітей. Тримайте під контролем проведення дозвілля сина чи доньки за межами дому. Адже перш ніж «підкорювати» чергову недобудову потрібно суттєво задуматись що важливіше: розваги та фото для соціальних мереж чи збереження власного здоров’я! 

Останні статті на сайті