Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Презедент України

Стартувала кампанія одноразового добровільного декларування

Переглядів: 148
14.09.2021 - 16:41

Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що з 1 вересня 2021 року стартувала кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування громадянами України активів (розміщених на території України та/або за її межами), які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори. Деклараційна кампанія триватиме до 1 вересня 2021 року.

Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов, громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи. Надходження до бюджету за рахунок сплати такими громадянами одноразового збору стануть додатковим джерелом забезпечення соціальної підтримки, захисту і добробуту громадян, у тому числі тих, хто вирішить легалізувати свої доходи.

Одноразове добровільне декларування буде відбуватися шляхом подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації до Державної податкової служби України через приватну частину Електронного кабінету у розділі «Одноразова (спеціальна) добровільна декларація».

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Донецькій області у мережі Facebook.

Останні статті на сайті