Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

Донецька обласна рада

І знову перемога!

Переглядів: 6501
28.05.2012 - 06:20

Запропонований Донецькою обласною радою конкурс «Кращий працівник року» в галузі освіти є додатковим стимулом щодо підвищення престижу та активізації творчості працівників у сфері освіти, популяризації їх досягнень і професійної майстерності.

22 травня 2012 року на рівні обласної ради відбувся фінал змагань  ІХ обласного конкурсу, на якому 15 претендентів з п’яти номінацій демонстрували свій досвід та захищали розроблені інноваційні освітні проекти.

Серед 15 учасників була заступник директора з виховної роботи НВК №11 Лавренко О.О.  Метою її проекту «Формування життєвого потенціалу особистості через організацію дієвої системи роботи клубів шкільного громадського об’єднання «Турбота» є створення виховного середовища, яке сприяє реалізації особистісного потенціалу дитини як суб’єкта життєтворчості. Новизна його полягає в тому, що в НВК створена система клубної роботи, яка входить у загальну структуру органів учнівського самоврядування. 35% учнів НВК- члени 10 клубів.

Цей проект, який є довгостроковим, але результати якого видно зараз, і дав змогу Лавренко Олені Олександрівні стати переможцем конкурсу в номінації «Кращий організатор шкільної системи національного виховання».

Ій вручено свідоцтво та цінний подарунок – ноутбук.

Щиро вітаємо переможця, бажаємо подальших творчих успіхів і результативного втілення запланованого!

22 травня 2012 року на рівні обласної ради відбувся фінал змагань  ІХ обласного конкурсу «Кращий працівник року» в галузі освіти.