Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 187 гостей.

Урядовий портал

ЮНІСЕФ відкрив прийом заявок від підлітків та молоді на програму UPSHIFT Green

Переглядів: 536
07.09.2021 - 10:39

UPSHIFT – це програма, що дозволяє підліткам та молоді пропонувати та втілювати інноваційні рішення для актуальних проблем у школі, громаді, місті тощо. За допомогою ментора/ки учасники крок за кроком будуть досліджувати вибрану проблему, вивчати цільову аудиторію та тестувати свої ідеї. У результаті команди створять проєктні ідеї та матимуть можливість залучити фінансування на їхнє втілення.  

До участі запрошують команди з 3-5 учасників віком від 14 до 21 року з усіх областей України. Заявки команд обов’язково мають стосуватися змін клімату та захисту навколишнього середовища, наприклад: забруднення повітря, водойм та ґрунту, неекологічне споживання, засмічення, відсутність інфраструктури для сортування та переробки сміття, втрата біорізноманіття, нераціональне використання природних ресурсів, збільшення кількості відходів у зв’язку з пандемією COVID-19 тощо. 

Більше про проблематику можна дізнатися з відео у цьому плейлисті

Подати заявку та дізнатися деталі про програму й умови участі можна за посиланням: https://bit.ly/UpshiftGreen2021 Набір триває до 12 вересня 2021 року.