Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Національна арт-подія МолодьinUA

Переглядів: 468
07.09.2021 - 10:36

24 серпня Бахмутська міська територіальна громада взяла участь в Національній арт-події МолодьinUA до дня народження країни, що втілюється в рамках програми "Мріємо та діємо" за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Команда «Креативні таланти Бахмута» разом з молодіжним центром «Перспектива» доєдналась до Всеукраїнського флешмобу  з нагоди 30 річниці Незалежності України.

Кожен мешканець громади мав змогу приєднатися до спільного малювання панно. Через масштабний спільний малюнок спробували показати, чим пишаємося у незалежній Україні та виразити своє бачення напрямку, в якому потрібно діяти, щоб побудувати країну мрії, засновану на цінностях, важливих для молодих українок та українців.

З нетерпінням чекаємо голосування.

24 серпня Бахмутська міська територіальна громада взяла участь в Національній арт-події МолодьinUA до дня народження країни. Кожен мешканець громади мав змогу приєднатися до спільного малювання панно. 24 серпня Бахмутська міська територіальна громада взяла участь в Національній арт-події МолодьinUA до дня народження країни. Кожен мешканець громади мав змогу приєднатися до спільного малювання панно. 24 серпня Бахмутська міська територіальна громада взяла участь в Національній арт-події МолодьinUA до дня народження країни. Кожен мешканець громади мав змогу приєднатися до спільного малювання панно. 24 серпня Бахмутська міська територіальна громада взяла участь в Національній арт-події МолодьinUA до дня народження країни. Кожен мешканець громади мав змогу приєднатися до спільного малювання панно. 24 серпня Бахмутська міська територіальна громада взяла участь в Національній арт-події МолодьinUA до дня народження країни. Кожен мешканець громади мав змогу приєднатися до спільного малювання панно. 24 серпня Бахмутська міська територіальна громада взяла участь в Національній арт-події МолодьinUA до дня народження країни. Кожен мешканець громади мав змогу приєднатися до спільного малювання панно.

Останні статті на сайті