Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 85 гостей.

Донецька обласна рада

Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!

Переглядів: 519
27.08.2021 - 11:44

24 серпня на майданчику ЗОШ №18 міста Бахмут пройшов традиційний відкритий турнір з баскетболу 3х3 "King of the street Bakhmut" присвячений Дню Незалежності України.

Понад  60 спортсменів з Бахмута, Дружківки та Костянтинівки змагалися за чемпіонське звання у двох вікових підгрупах. Усі ігри були видовищні та запальні. Але ж перемагає завжди сильніший.

Місця серед команд розподілились наступним чином:

Вікова категорія U18:

1 місце – "Гости из Будущего" Бахмут

2 місце – "Кроссовер"

3 місце – "Бакс - Бахмут"

Вікова категорія дорослі:

1 місце – "Надія"Бахмут

2 місце - " Пенопласт 2"

3 місце – "Пенопласт"

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями від Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради и грошовими нагородами та призами від спонсорів змагань КУШАЙ СУШИ. Організатори змагань Міський центр «Спорт для всіх».

Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!Відкритий турнір зі стрітболу до Дня Незалежності України!