Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Відбулось чергове засідання молодіжної ради

Переглядів: 581
10.08.2021 - 15:45

29 липня 2021 року відбулось чергове засідання молодіжної ради при Бахмутській міській раді 2019-2021 років.

На засіданні члени ради обговорили та внесли пропозиції з питань порядку денного.

З першого питання щодо інформаційно-просвітницької роботи до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, присутніми вирішено провести спільно з Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради акцію «Скажи «Ні!» торгівлі людьми». Під час акції, з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, заплановано розповсюдити інформаційні буклети «Не стань заручником торгівлі людьми!», «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства», «Торгівля людьми: подбай про власну безпеку!».

В рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України запропоновано провести молодіжний флеш-моб, а також сприяти залученню творчо обдарованої  молоді Бахмутської міської територіальної громади до участі у  Всеукраїнській Арт-події  «Молодь in UA» з нагоди 30-ї річниці незалежності України, що проводиться в межах п'ятирічної програми "Мріємо та діємо", спрямованої на розвиток та підтримку молоді в Україні, яка стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Останнім розглянуто питання про стан реалізації проєкуту «АРТ-тролейбус» до ювілею міста. За підсумками обговорення членами молодіжної ради було вирішено активізувати діяльність щодо залучення спонсорських коштів на реалізацію проєкта.