Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Літня Школа Медіа та візуальної комунікації»

Переглядів: 1320
09.08.2021 - 10:06

Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради розшукує активну та креативну молодь, що прагне навчатися та розвиватися.

Знайома ситуація, коли гортаєш стрічку та бачиш лише негативні новини? Не дуже цікаво, справді?

Останнім часом стає більш популярним контент, який не лише розкриває проблему, а й пропонує рішення. Це стосується і медіа і соцмереж.

Ми пропонуємо опанувати жанр журналістики рішень, що є чіткою, обґрунтованою фактичними даними інформацією про відповіді на соціальні проблеми.

Отже, тобі 15 – 25 років? Ти мешкаєш в Бахмуті чи в Бахмутському районі? Хочеш дізнатися як вирішувати проблеми за допомогою колаборації, розвинути критичне мислення, навчитися викладати думки в форматі сторітелінгу, дізнатися основи візуальної комунікації, навчитися самопрезентації, опанувати журналістику рішень? Але, на жаль, ці знання не викладають у школі або ВНЗ. Та не засмучуйся – вихід є - Літня Школа Медіа та візуальної комунікації, що відбудеться 14 – 18 серпня 2021 року у м. Святогріськ.

Навчання БЕЗКОШТОВНЕ, проїзд, проживання та харчування покривають організатори. Школа пройде з дотриманням усіх карантинних обмежень.

Ми гарантуємо тобі, що цей час пройде цікаво та корисно.

Після навчання учасники школи отримають допомогу менторів при створенні матеріалів, що допоможе закріпити отримані навички, спробувати себе у ролі журналістів та опублікувати свої матеріали на Громадському медіапорталі Бахмут IN.UA. Найкращі матеріали отримають фінансові премії.

Подавай заявку) ти будеш навчатися у накращих тренерів, серед найкращої команди))

Літня школа є частиною проекту «Разом ми сильніші - підтримка новостворених громад Донецької області», що реалізується ГО «Бахмутська Фортеця» разом з компанією ТОВ "Нідерландські академічні служби". Проєкт фінансується фондом «MATRA» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерланди.

Форма для подачі заявок -

https://docs.google.com/forms/d/1NldTeNFKUJhZIY-hKZer6wq7-JNkVVNcqvNDvVbIjvI/viewform?ts=610d53da&fbclid=IwAR3HC_cKJyXC5yYOnBHeBkrgDxF333R1gUBqc5Ne1-yS73LpNy6eNSndSj8&edit_requested=true

 

Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради