Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Відбулось чергове засідання Громадської ради

Переглядів: 801
03.08.2021 - 16:47

Відбулось чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради 2019-2021 рр., яке проводилось в онлайн та офлайн форматі. В заході взяла участь секретар Бахмутської міської ради Анастасія КАСПЕРСЬКА.

В ході роботи члени дорадчого органу розглянули питання про затвердження Порядку подання та розгляду заяв про включення об’єктів права комунальної власності Бахмутської міської територіальної громади до переліку об’єктів, що підлягають приватизації, про затвердження проєкту Правил благоустрою на території Бахмутської міської територіальної громади. Також присутні заслухали інформацію про взаємодію 1-го та 2- го рівнів охорони здоров’я у Бахмутській міській територіальній громаді перед новою хвилею Covid-19 та про стан підготовки до навчального 2021-2022 року закладів освіти та ДНЗ Бахмутської міської територіальної громади.

Пропозиції та зауваження, які були внесені представниками громадськості, будуть враховані при прийнятті відповідних рішень.

Відбулось чергове засідання Громадської радиВідбулось чергове засідання Громадської радиВідбулось чергове засідання Громадської ради