Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 57 гостей.

Урядовий портал

Шукачів роботи запрошують до магазину будматеріалів

Переглядів: 749
23.07.2021 - 08:40

Безробітним громадянам запропоновано ознайомитись з робочим місцем продавця в магазині будівельних матеріалів «Універсал» по закінченню міні-ярмарку вакансій. Захід за сприяння служби зайнятості пройшов 22 липня для фізичної особи-підприємця Ігоря Колеснікова. Всього в заході взяли участь 10 зареєстрованих безробітних.

Завідувачка сектору рекрутингу Бахмутського міського центру зайнятості Марія Мустафєєва, відкриваючи захід, розповіла про сьогоднішню ситуацію на ринку праці, про професії та спеціальності, які користуються сьогодні найбільшим попитом у роботодавців. Фахівчиня навела приклади успішного партнерства з роботодавцями, які, користуючись послугами служби зайнятості, створюють нові робочі місця та працевлаштовують на них безробітних громадян.

Будь-яке будівництво або проведення ремонту власної оселі пов’язане із закупівлею будівельних матеріалів різноманітного асортименту та у великій кількості. В магазині «Універсал» можна знайти товари на будь-який смак та гаманець, тут представлені сотні пропозицій для будівництва та ремонту. Ігор Колесніков, господар магазину, розповів про особливості роботи продавця будівельних матеріалів. «Ми йдемо в ногу з часом. Весь асортимент товару внесений до комп’ютерної бази даних, а в магазині встановлено сучасне обладнання відеоспостереження», - зауважив роботодавець. Підприємець розповів про систему оплати праці, поспілкувався з шукачами роботи, та в результаті відібрав кандидатів для ознайомлення з роботою в магазині та подальшого працевлаштування.

Бахмутський міський центр зайнятості

Безробітним громадянам запропоновано ознайомитись з робочим місцем продавця в магазині будівельних матеріалів «Універсал» по закінченню міні-ярмарку вакансій.

Останні статті на сайті