Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Безкоштовний кінопоказ фільму «Гірська жінка: на війні»

Переглядів: 729
03.03.2021 - 10:26

Напередодні Міжнародного жіночого дня Молодіжним центром «Перспектива» та Центром кіномистецтва і культури організовано безкоштовний кінопоказ фільму «Гірська жінка: на війні».

Стрічка режисера Бенедикта Ерлінґссона, україно-французько-ісландський трилер 2018 року, зібрала студентську молодь громади. Картина отримала нагороду Консорціуму письменників і композиторів Канського кінофестивалю, стала переможцем номінації "Фільм відкриття" 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю та інші перстижні нагороди кіноіндустрії.

Показ відбувся з дотриманням карантинних вимог.

Напередодні Міжнародного жіночого дня Молодіжним центром «Перспектива» та Центром кіномистецтва і культури організовано безкоштовний кінопоказ фільму «Гірська жінка: на війні». Напередодні Міжнародного жіночого дня Молодіжним центром «Перспектива» та Центром кіномистецтва і культури організовано безкоштовний кінопоказ фільму «Гірська жінка: на війні». Напередодні Міжнародного жіночого дня Молодіжним центром «Перспектива» та Центром кіномистецтва і культури організовано безкоштовний кінопоказ фільму «Гірська жінка: на війні». Напередодні Міжнародного жіночого дня Молодіжним центром «Перспектива» та Центром кіномистецтва і культури організовано безкоштовний кінопоказ фільму «Гірська жінка: на війні».