Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Національний Екологічний форум «ЕКОЛОГІЯ ПРОМИСЛОВОГО РЕГІОНУ»

Переглядів: 9168
24.05.2012 - 07:18

23-24 травня 2012 р. представники Артемівської міської ради взяли участь у  Національному Екологічному форумі «Екологія промислового регіону» та виставці «Екологія 2012», що вже 2-й рік поспіль проходить  в м. Донецьку у спеціалізованому виставочному центрі «Експодонбас».

Організаторами заходу виступили Донецька обласна державна адміністрація, Донецька обласна рада та Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Донецькій області з метою зміцнення партнерства органів місцевого самоврядування, науки, освіти, бізнесу, громадських організацій для поліпшення стану навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів,  розширення співробітництва в сфері енергозбереження та екологічного виховання.

На екологічному форумі «ЕКОЛОГІЯ ПРОМИСЛОВОГО РЕГІОНУ» було розглянуто ключові проблеми, які довгий час не помічалися на фоні інших актуальних питань нашої країни, але останнім часом привертають до себе все більшу увагу - це питання охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів, формування законодавчої бази, реформування системи державного контролю та багато інше.

В рамках форуму проводилась науково - практична конференція «Інвестиції в екологію – гарантія безпеки території», працювали секції «Промислова екологія», «Управління в сфері поводження з відходами» «Питання збереження водних ресурсів», «Збереження біорізноманіття, заповідної справи, екологічне виховання та наука», працювала мистецька галерея «Природа очима художника». На виставці «Екологія 2012» були представлені науково-технічні дослідження і розробки щодо вирішення проблем техногенного напруження регіону.

Артемівською міською радою для участі у виставці «Екологія 2012»  було підготовлено виставковий стенд, що відображає проблеми, з якими стикаються Артемівські підприємства і громада, шляхи їх вирішення та перспективні екологічні проекти, спрямовані на поліпшення загальної екологічного стану території Артемівської міської ради.

Участь у заході сприяла створенню сприятливих умов для розвитку співпраці в галузі промислової екології, обговорення актуальних питань, ознайомлення з  передовими розробками, новітнім обладнанням та технологіями, представленню інноваційних проектів у сфері екології виробництва, а також має позитивного впливає на формування іміджу території.

Останні статті на сайті