Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Донецька обласна рада

Більше 490 млн грн екологічного податку перерахував на відновлення довкілля бізнес Донеччини

Переглядів: 777
16.07.2021 - 13:38

За перше півріччя поточного року підприємства Донецької області до зведеного бюджету сплатили 493,8 млн грн екологічного податку, що на 37,9 млн грн більше за торішні показники. Згідно з розподілом коштів на відновлення довкілля місцеві скарбниці отримали 214,5 млн грн, державний бюджет – 279,3 млн гривень.

Екологічний податок є основним джерелом фінансування заходів, спрямованих на захист навколишнього середовища, мінімізацію негативного впливу на нього господарської діяльності та раціональне використання природних ресурсів.

Так як у Донецькій області на обліку рахується велика кількість підприємств, діяльність яких негативно впливає на екологічну ситуацію в регіоні, забезпечення збору екологічного податку є одним з пріоритетних напрямків роботи податкової служби Донеччини.

У розрізі територіальних відділень найбільші надходження екологічного податку забезпечили підприємства м. Бахмут - 154,8 млн грн, м. Маріуполя – 148,4 млн грн та м. Мар`їнки – 108,7 млн гривень.

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що граничний термін надання податкової декларації з екологічного податку за ІІ квартал 2021 року – 09 серпня 2021 року.

Останні статті на сайті