Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

Інформуємо роботодавців про дотримання трудового законодавства

Переглядів: 875
08.07.2021 - 08:29

 Бахмутський міський центр зайнятості долучився до інформаційної кампанії про переваги офіційного працевлаштування та ризики використання незадекларованої праці.

Фахівці центру зайнятості провели серію зустрічей з підприємцями. Метою відвідування роботодавців є інформування про наслідки, пов’язані з використанням праці без оформлення трудових відносин.

В ході зустрічей до відома роботодавців доведений порядок оформлення трудових відносин із найманими працівниками. Також підприємцям розповіли про можливість організації офіційного стажування працівника на робочому місці шляхом укладання договору з центром зайнятості.

Підприємців було проінформовано про переваги, які їм дає укладання трудових договорів з працівниками. Це, насамперед, імідж соціально відповідального бізнесу, відсутність штрафів, стимули від держави та зменшення плинності кадрів. Крім того представникам бізнесу роз’яснювали, які розміри штрафів передбачені за порушення в сфері трудового законодавства.

Бахмутський міський центр зайнятості

 Бахмутський міський центр зайнятості долучився до інформаційної кампанії про переваги офіційного працевлаштування та ризики використання незадекларованої праці.