Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Є робота для продавців

Переглядів: 596
30.06.2021 - 08:40

 Трьох безробітних осіб, які мають досвід роботи за професією продавця і претендують на існуючі вакансії, запрошено спробувати себе в  магазині «МК М’ЯСНИЙ».

Так завершилась презентація роботодавця, яка пройшла 29 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості. Всього у заході взяли участь 15 шукачів роботи, які володіють професією продавця продовольчих товарів і бажають залишитися в цій професії.

Відкрила захід директорка Бахмутського міського центру зайнятості Ірина Лещенко. Вона окреслила ситуацію на ринку праці на території Бахмутського району та розповіла про співпрацю з роботодавцями на партнерських засадах. З діяльністю магазинів шукачів роботи знайомила адміністратор Наталя Бондар. Компанія розширює мережу магазинів, тож здійснює підбір співробітників для укомплектування робочих місць. В цьому їм допомагають фахівці центру зайнятості. Наталя розповіла присутнім про обов’язки продавців, специфіку роботи торговельних точок, умови та рівень оплати праці. Представниця роботодавця провела співбесіди з кожним претендентом на працевлаштування.

Роботу з підбору працівників в магазини «МК М’ЯСНИЙ» домовились продовжити, зазначивши що для бажаючих працевлаштуватись можливо організувати стажування на робочому місці.

Бахмутський міський центр зайнятості

 Трьох безробітних осіб, які мають досвід роботи за професією продавця і претендують на існуючі вакансії, запрошено спробувати себе в  магазині «МК М’ЯСНИЙ».  Трьох безробітних осіб, які мають досвід роботи за професією продавця і претендують на існуючі вакансії, запрошено спробувати себе в  магазині «МК М’ЯСНИЙ».

Останні статті на сайті