Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!

Переглядів: 648
30.06.2021 - 08:37

Щороку управлінням у справах сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації проводиться конкурс «Молода людина року».

Цього року на участь у конкурсі від Бахмутської міської територіальної громади подано 9 заявок, 5 учасників увійшли у номінації та 2 учасника здобули перемогу - Портнова Єлизавета та Сабаєв Артем. Бумар Тетяну нагороджено почесною грамотою Донецької облдержадміністрації за вагомий внесок у реалізацію державної молодіжної політики у Донецькій області та активну громадську діяльність. Урочисте нагородження переможців обласного конкурсу «Молода людина року»  відбулось  у Краматорську під час святкування Дня Конституції та з нагоди Дня молоді.

Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!Вітаємо кращу молодь Бахмутської міської територіальної громади з перемогою!

Останні статті на сайті