Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 69 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

ПРЕСРЕЛІЗ В Бахмутському міському центрі зайнятості відбулось засідання Ради роботодавців

Переглядів: 914
29.06.2021 - 09:17

25 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшло засідання Ради роботодавців. Участь у заході взяли роботодавці Бахмутської міської та Сіверської громад, міста Світлодарськ а також представники Бахмутського ЦПТО. Засідання пройшло у дистанційному форматі за допомогою сервісу ZOOM.

Відкрила захід директорка Бахмутського міського центру зайнятості Ірина Лещенко. Вона проінформувала учасників засідання про результати загальнообласного заходу «Знайдемо роботу разом» та ознайомила зі станом ринку праці Бахмутського району.

На засіданні були порушені питання молодіжного безробіття та налагодження ефективної комунікації роботодавців із закладами освіти щодо працевлаштування випускників навчальних закладів, які активно обговорювались роботодавцями.

Заступниця директора Бахмутського ЦПТО Оксана Захарова розповіла, які професійні навички отримали здобувачі освіти, а також акцентувала увагу на труднощах, з якими стикаються випускники при працевлаштуванні.

Фахівці центру зайнятості надали інформацію про створений Всеукраїнський кадровий резерв служби зайнятості, ознайомили з методами самопрезентації для випускників. Роботодавцям були наочно продемонстровані нові форми роботи, які сприяють оперативному укомплектуванню вакансій: портфоліо та відеорезюме шукачів роботи.

Учасникам відеоконференції  розповіли про можливість проходження професійного навчання безробітних, звернувши їх увагу на дуальну форму навчання, а також дистанційне та неформальне навчання.

Бахмутський міський центр зайнятості

25 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшло засідання Ради роботодавців.