Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Урядовий портал

Засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту м. Бахмуту

Переглядів: 717
28.05.2021 - 13:50

25 травня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, на якому обговорювалися подальші шляхи розвитку, ключові орієнтири, пріоритетні напрямки та підводилися підсумки роботи Управління за перше півріччя.

Порядок денний до розгляду:

 

1. Про організацію системної роботи, направленої на пошук та виявлення серед випускників загальноосвітніх шкіл, КДЮСШ, клубів потенційних претендентів на навчання в вищих фізкультурно-спортивних учбових закладах.

Доповідач: Лис Віктор Мілентійович - голова     колегії,  начальник Управління з питань    фізичної культури та спорту  Бахмутської міської ради»

Скирда Ігор Володимирович - директор комунального  позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька    спортивна    школа    № 1 Бахмутської міської ради;

2. Про заходи щодо організації дозвілля дітей та молоді в літку. Оздоровлення юних спортсменів.

Доповідач: Головко  Кирило Тимофійович - директор комунального закладу   спортивно-оздоровчого профілю -  «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бахмутської міської ради».

Скирда Ігор Володимирович - директор комунального  позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька    спортивна    школа    № 1 Бахмутської міської ради; 

3. Про внесення змін до списку стипендіатів на отримання у 2021 році стипендій Бахмутської міської ради провідним спортсменам  міста за значні досягнення в спорті.

Доповідач: Лис В.М. – начальник Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради».

На колегії виступали: начальник Управління Лис В.М., директор спортивної школи Скирда І.В, головній спеціаліст Управління  Радіонова Н.С., директор «Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Головко  К.Т.

25  травня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, на якому обговорювалися подальші шляхи розвитку, ключові орієнтири, пріоритетні напрямки та підводилися підсумки роботи Управління