Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 128 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Національний Сорочинський ярмарок

Переглядів: 886
11.06.2021 - 08:44

До уваги суб’єктів господарювання!

Виконком Бахмутської міської ради повідомляє, що у 2021 році проведення Національного Сорочинського ярмарку планується з 17 по 22 серпня в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області. Захід присвячується 30-й річниці Незалежності України та внесений до переліку офіційних заходів до цієї знаменитої дати.

Національний Сорочинський ярмарок – це єдиний в Україні захід, відвідування якого дає повне уявлення як про нашу державу, так і про її народ, його економіку, історію і культуру. В широкому асортименті і різними групами товарів представлена торгівля на ярмарку, участь приймають підприємства різних галузей промисловості з України та із-за кордону.

До участі у ярмарку запрошуються приватні підприємці сфери торгівлі, підприємства переробної і харчової промисловості, заклади ресторанного господарства, народні майстри, самодіяльні колективи, заклади розваг. Усім учасникам гарантується гідне місце на ярмарку.

Всіх бажаючих прийняти участь у ярмарку просимо письмово повідомити виконком Бахмутської міської ради в термін до 1 липня на електронну адресу: kanc@bahmutrada.gov.ua.

Останні статті на сайті