Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Верховна рада України

Випускники професійно-технічних закладів готові працювати !

Переглядів: 667
10.06.2021 - 09:31

08 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості під час ярмарку вакансій для молоді «Знайдемо роботу разом» працювала і онлайн локація  «Навігатор  ефективного працевлаштування».

До участі в онлайні запросили випускників, які не мали можливості відвідати ярмарок вакансій особисто. Це випускники закладів профтехосвіти Бахмутського району,молодіжні центри Бахмутського району: «Вітер змін» з Миронівки, «Територія  М» з Сіверської ОТГ, «Імпульс» зі Світлодарську, Fridom зі Званівської ОТГ, «Перспектива» Бахмутської ОТГ.

На початку онлайну профконсультантка  Олена Бояринова запропонувала випускникам ПТНЗ опанувати методи ефективної само презентації потенційному роботодавцю. Розглянули  створення резюме, портфоліо кар'єрного просування з відеорезюме. Потім фахівчиня презентувала випускникам всеукраїнський кадровий резерв та інтерактивну мапу відеорезюме. Також молодь ознайомили з онлайн сервісами Донецької обласної служби зайнятості: інтерактивною мапою вакансій регіону,    онлайн-додатками  на систему андроід.

До онлайну долучився голова молодіжної ради при Бахмутській міський раді Аркадій Петросян. Аркадій презентував слухачам роботу молодіжної Ради м. Бахмут  та поділився існуючим досвідом. Наприкінці вебінару учасники мали можливість обговорити плани на майбутнє.

08 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості під час ярмарку вакансій для молоді «Знайдемо роботу разом» працювала і онлайн локація  «Навігатор  ефективного працевлаштування».