Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Cпеціальна бюджетна дотація за утримання ярок, вівцематок, кізочок, козематок

Переглядів: 791
07.06.2021 - 08:54

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність в галузі вівчарства та козівництва

Бахмутська міська рада інформує, що пунктом 12 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року № 107 (зі змінами), передбачається виплата суб’єктам господарювання спеціальної бюджетної дотації за утримання ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку станом на 01 січня 2021 року ярок, вівцематок, кізочок, козематок, в розмірі 1000 гривень за одну голову.

Для отримання дотації за утримання кіз та овець суб’єкти господарювання, які є власниками кіз та овець, подають до 1 липня 2021 року такі документи:

  • заявку;
  • довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма № 24 (річна) станом на 1 січня (суб’єкти, які є юридичними особами);
  • копії реєстраційних свідоцтв овець/кіз, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів – виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин.

Дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є юридичними особами та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що зазначена у формі №24 (річна) та підтверджена Адміністратором Єдиного державного реєстру тварин.

Дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є фізичними особами-підприємцями, зокрема сімейними фермерськими господарствами, та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що визначена в Єдиному державному реєстрі тварин станом на 1 січня 2021 року.

У разі зменшення поголів’я кіз та овець на 1 січня наступного року порівняно з поголів’ям, на яке було отримано дотацію за утримання кіз та овець, бюджетні кошти отримані суб’єктами господарювання, які є власниками кіз та овець, повертаються до державного бюджету в повному обсязі.

Постанова Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 р. № 517 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції

Останні статті на сайті