Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 158 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Інформаційний семінар в режимі онлайн

Переглядів: 1676
04.06.2021 - 14:57

3 червня 2021 року у Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся вебінар із загальних питань зайнятості, учасниками якого стали 15 безробітних, зареєстрованих у службі зайнятості.

Під час заходу фахівчиня відділу активної підтримки безробітних Інна Штепа ознайомила присутніх з особливостями обслуговування клієнтів, правами та обов’язками зареєстрованих безробітних. Слухачі дізналися про основні послуги державної служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання.

Крім того, мова йшла про сучасні електронні сервіси державної служби зайнятості, їх переваги та можливості. Інна наочно продемонструвала, як створити електронний кабінет і користуватися ним. Безробітним запропонували скористатися Освітнім порталом Державної служби зайнятості (http://skills.dcz.gov.ua), який містить онлайн-курси, семінари, дистанційні програми, які подаються у відеоформаті.

Окремо фахівчиня зупинилась на вакансіях міста Бахмут та Бахмутського району та наголосила: «Служба зайнятості має найбільшу базу даних вакансій по всій Україні, перевагами якої є те, що всі вакансії актуальні та з гарантованим офіційним працевлаштуванням».