Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Верховна рада України

Особиста безпека

Переглядів: 595
31.05.2021 - 09:03

27 травня  в центрі дистанційних комунікацій Бахмутського міського центру зайнятості відбувся інформаційний вебінар для безробітних з категорії внутрішньо переміщених осіб. В заході взяла участь представниця міжнародної громадської організації  FSD Ukraine Швейцарського фонду з протимінної діяльності пані Ірина.

Зі слухачами обговорювали питання особистої безпеки. На сьогоднішній день значна частина території Донецької та Луганської областей, які зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту є потенційно небезпечною зоною. Фахівчиня громадської організації надавала учасникам  конкретні рекомендації щодо безпечної поведінки в умовах, що склалися та закликала дотримуватися правил особистої безпеки.

Профконсультант Бахмутського міського центру зайнятості  Олена Бояринова презентовувала слухачам міжнародні грантові програми, які спрямовані на надання фінансової допомоги та вдосконалення професійних навичок для категорії внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту на Донбасі. Обговорювали і особливості оформлення та подання заявок у грантові  програми. Навчалися також пошуку грантодавців у мережі Інтернет.

Останні статті на сайті