Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Безкоштовне навчання з фандрейзингу на FUNdraiser

Переглядів: 822
27.05.2021 - 10:36

Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради запрошує молодіжні команди з Донецької та Луганської областей зареєструватись на фандрейзинг-челендж!

Якщо ви маєте ідею як покращити світ, але не знаєте, з чого розпочати – реєструйтесь на безкоштовне навчання з фандрейзингу на FUNdraiser! Фандрейзинг-челендж це цікаве змагання, де переможці отримають до-фінансування на свої проєкти!

Навчальна інтерактивна платформа FUNdraiser (https://fundraiser.games/) створена для молоді та молодіжних працівників, щоб через комплексне навчання з фандрейзингу створювати та мотивувати на проєкти з громадської безпеки та соціальної  згуртованості.

24.05-6.06 Реєстрація молодіжних команд з Луганської та Донецької областей на платформі FUNdraiser

1.06-31.07 Фандрейзинг-челендж з зануренням у вивчення стратегічного

фандрейзингу

2.08-4.08 Онлайн-пітчинги для 15 кращих команд

6.08 Суперфінал у Святогірську, де буде визначено 5 переможців для подальшого менторського супроводу та фінансової підтримки від донорів на реалізацію проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості.

Тож, якщо ви достатньо рішучі, щоб опанувати те, чого ще не знаєте і залучити кошти на реалізацію проєкту - беріть участь у фандрейзинг-челенджі!

Переможе той, хто  готовий переходити від мрій до дій!

Платформа FUNdraiser - це:

  • можливість опанувати різні інструменти залучення ресурсів через гру, навчання та використання підходів й документів, що відповідають міжнародним стандартам та вимогам донорських інституцій;
  • унікальний майданчик для пошуку партнерів з числа організацій громадянського, державного та бізнес-сектору, які опікуються питаннями розвитку молодіжного та волонтерського руху.

     Вимоги до молодіжних команд:

1) вік від 14 до 35 років;

2) проживання на контрольованих урядом України територіях Донецької та Луганської областей, а саме: Добропільська, Дружківська, Покровська, Мирноградська, Слов`янська, Сіверська, Соледарська, Торецька, Світлодарська, Мангушська, Волноваська, Вугледарська, Сартанська, Великоновосілківська, Маріїнська, Авдіївка, Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська, Новоайдарська, Троїцька, Лисичанська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Щастинська, Трьохізбенська ОТГ, Золоте (Гірська ОТГ),Привілля (Лозно-Олександрівська ОТГ);

3) мати підтверджене партнерство з молодіжною чи громадською організацією, яка має статус неприбутковості (для реалізації проєктів у разі, якщо вони отримують одне з переможних місць на Суперфіналі).

Якщо у вас виникнуть питання щодо реєстрації та механізму пошуку партнерів, запрошуємо звіритись з відповідним Керівництвом та інструкціями, що долучаються до цього повідомлення.

Також запрошуємо підписуватись на YouTube канал FUNdraiser, на якому вже доступні 14 навчальних відео з фандрейзингу від провідних українських експертів.

Долучайтесь до сторінки FUNdraiser на Фейсбук.

Проєкт реалізується громадською організацією “Міжнародна агенція змін” в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Нідерландів, Швейцарії та Швеції.

Чекаємо на вас на платформі!