Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 160 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Чемпіонат Донецької області з сумо виявляє сильніших в Бахмуті!

Переглядів: 979
19.05.2021 - 16:20

У місті Бахмут 16 травня, на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» пройшли змагання Чемпіонату Донецької області з СУМО серед команд молодших юнаків, юнаків и юніорів з Лиману, Бахмуту та п. Мироновський. 

СУМО - спортивна боротьба, в якій противники, прагнуть виштовхнути суперника за межі кола або зробивши кидок змусити першим торкнутися підлоги. Близько 70 спортсменів боролися за чемпіонське звання та перемогу своєї команди. За підсумком змагань найсильнішими стали сумоїсти Бахмуту, другими - спортсмени п. Мироновский, бронзові призери – вихованці Лиману.  Бахмутські

Переможці та призери були нагороджені кубками грамотами та медалями Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Вітаємо Бахмутських чемпіонів та тренерів підготувавших переможців Олега Реву, Давида Осіпяна, Володимира Ткаченко та Костянтина Статівкіна!

У місті Бахмут 16 травня, на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» пройшли змагання Чемпіонату Донецької області з СУМО серед команд молодших юнаків, юнаків и юніорів з Лиману, Бахмуту та п. Мироновський.  У місті Бахмут 16 травня, на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» пройшли змагання Чемпіонату Донецької області з СУМО серед команд молодших юнаків, юнаків и юніорів з Лиману, Бахмуту та п. Мироновський.  У місті Бахмут 16 травня, на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» пройшли змагання Чемпіонату Донецької області з СУМО серед команд молодших юнаків, юнаків и юніорів з Лиману, Бахмуту та п. Мироновський.

Останні статті на сайті