Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відбудеться круглий стіл

Переглядів: 7009
17.05.2012 - 07:01

22 травня  2012 року  о 12.00   у м. Артемівську (Донецької області) в інформаційно-ресурсному центрі КО «Артемівський міській фонд підтримки підприємництва»  відбудеться круглий стіл за  темою:   «Результати дослідження  проблем малого підприємництва міста Артемівська та презентація проекту  «Участь бізнес-асоціацій у процесі «дерегуляції»  господарської  діяльності міст Донецької області» та прес-конференція для ЗМІ «Проблеми розвитку МСБ та шляхи їх вирішення».

Організатор  заходу:  Донецька  обласна  громадська   організація   «Взаємодія», Донецька міська громадська організація «Агентство розвитку  місцевого самоврядування»  спільно з виконавчою владою м. Артемівська та Державною організацією «Регіональний фонд  підтримки підприємництва». Захід проводиться в рамках  реалізації проекту за підтримки GIZ (Німецького бюро технічного співробітництва) та за сприяння  головного управління економіки   Донецької обласної Державної адміністрації.

До участі у круглому столі  запрошуються підприємці м. Артемівська, представники органів місцевої влади міста,  керівники та працівники  головного  управління економіки Донецької облдержадміністрації, а також представники провідних громадських організацій міста Артемівська, Донецька та Донецької області.  

Під час проведення   круглого  столу будуть  розглянуті та  проаналізовані попередні результати анкетування підприємців, представників влади і громадських організацій та громадян міста Артемівська, а також   презентовано концепцію   проекту «Участь бізнес-асоціацій у процесі    дерегуляції  господарської  діяльності міст Донецької області». Планується обговорення мети, задач,  запланованих  результатів  та  очікуваних наслідків і показників проекту. Також в процесі роботи круглого столу будуть   розглянуті та  обговорені питання  проблем розвитку малого та середнього підприємництва міста  та шляхи їх подолання.

Планується, що під час проведення круглого столу буде обговорено і розповсюджено значний позитивний досвід  Європейських країн щодо участі бізнес асоціацій у процесах прийняття рішень на місцевому рівні та організації громадського  контролю за реалізацією регуляторної політики.

Після завершення круглого столу з метою розповсюдження результатів проведення  круглого столу і планів подальшого проведення проекту «Участь бізнес-асоціацій у процесі     дерегуляції  господарської  діяльності міст Донецької області»  буде   проведено прес-конференцію для ЗМІ.

До участі у прес-конференції, яку планується розпочати  об 15-00 в приміщенні Центру  за адресою: м. Артемівськ, вул. Радянська, 73, (5 поверх) запрошуються  журналісти всіх  провідних телеканалів та ЗМІ міста Артемівська  та  області.  

 

Додаткова інформація  по телефонам: 062-385-36-52,  062-385-36-53,  050-470-89-25, 099-772-37-13.

Останні статті на сайті